Phil Collins, detalii cutremurătoare despre starea sa de sănătate: "Abia pot să țin un băț în mână"
10 sep, 09:33

Phil Collins
Muzicianul britanic Phil Collins spune că abia mai poate ține în mână bețele de la tobă din cauza deteriorării stării de sănătate.

Phil Collins a suferit o intervenție chirurgicală la coloană în 2009 și din nou în 2015, care i-au afectat nervii. Artistul suferă și de diabet, astfel că, spune el, se simte „frustrat” de provocările medicale cu care se confruntă. 

"Sunt un pic provocat fizic, ceea ce este foarte frustrant, pentru că mi-ar plăcea să cânt acolo sus, cu fiul meu", a spus Collins în interviul video pentru promovarea unui turneu de revenire a trupei britanice de rock progresiv Genesis din anii 1970.

Câștigătorul a opt premii Grammy a declarat că fiul său Nic va cânta la tobe în turneul din această toamnă, primul turneu în America de Nord al trupei Genesis, după 14 ani. Turneul a fost anunțat înainte de pandemia de coronavirus și ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, însă din cauza restricțiilor a fost amânat pentru anul acesta. 

Citește continuarea pe Spectacola și află care este starea fizică a artistului și ce probleme de sănătate are în prezent.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Radioterapia activează gene care vindecă inima
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri