Pană de curent la Spitalul Colțea din București. A fost afectată secția ATI și Blocul Operator UPDATE

Salon de spital    FOTO: pexels.com
La Spitalul Colțea din București, alimentarea cu energie electrică s-a făcut cu generatoare deoarece de la ora 17.00 nu este curent. 

UPDATE 21.38 S-a reluat alimentarea cu energie electrică la Spitalul Colțea. 

Managerul Spitalului a declarat că pana de curent nu a afectat niciun pacient: ”Era un pacient pe masa de operație, o laringectomie totală și este de înțeles că medicul s-a speriat, dar zonele vitale au fost asigurate în toată această perioadă, oferind energie pentru toate aceste zone. (...) Au sunat mai mulți oameni la ENEL, am primit informația cum că există anumite probleme și că vor fi remediate în jurul orei 19.00. Acesta a fost răspunsul pe care l-am primit”.

Știre inițială:

Spitalul Colțea din București nu are curent electric de la ora 17.05, scrie medicul Marian Stamate pe Facebook. De pana de curent este afectată aripa în care se află Secția ATI și Blocul Operator. Unitatea medicală este alimentată cu energie electrică prin generatoare. Reprezentanții spitalului susțin că Enel ar fi fost sesizat de problemă, potrivit Antena 3.

Mesajul medicului Marian Stamate de pe Facebook:

"De patru ore și un sfert Spitalul Colțea stă fără energie electrică și fără apă, doar pe generator cu pacienții pe masa de operație, cu pacienți COVID-19 în ATI. Autoritățile dorm în km. 0 al Capitalei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel