Pacient internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, a căzut în gol de la etajul nouă

Ambulanță
Un pacient internat la Spitalul Județean din Timișoara a căzut în gol de la etajul nouă. Deși se vorbește despre o sinucidere, polițiștii iau în calcul și posibilitatea uni accident. 

Un bărbat de 69 de ani a căzut în gol de la etajul nouă al Spitalului Județean din Timișoara. Polițiștii iau în calcul atât varianta sinuciderii, cât și a unui accident. 

Tragedia a avut loc vineri după-amiaza, după schimbarea turelor de gardă. Bărbatul era internat pe secţia de Neurologie a spitalului, situată la etajul nouă al clădirii, potrivit Antena 3. 

Alarma a fost dată de un trecător care auzit o bubuitură, iar când s-a uitat a văzut trupul pacientului prăbușit pe trotuar. 

Până la sosirea ambulanței, medicii de la Spitalul judeţean au încercat să îl resusciteze pe bătrân, însă nu a mai putut fi readus la viaţă.

Pacientul a fost testat pentru infecţia cu virusul Sars CoV-2 şi a ieşit negativ.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a verifica cu exactitate cum a fost posibil ca pacientul să deschidă geamurile și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel