Nicu Covaci a murit

Nicu Covaci Foto: Freepik @mdjaff
Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, a murit.

Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, a murit vineri seara, la câteva luni după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

"De azi ne-aşteaptă, Dincolo, Cel Ce Ne-a Dat Nume. Prin TOT ce ne-a lăsat Moştenire, Nicu Covaci este, de azi, Pururi, NEMURITOR", au scris membrii trupei pe pagina de Facebook Phoenix Transsylvania. 

Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat pe creier în luna martie, la Spitalul Judeţean din Timişoara, atunci când a acuzat stări de rău.
Liderul trupei Phoenix își simțea fața amorțită și acuza și probleme de vederem

Medicii de la Spitalul Județean i-au extirpat o tumoare, iar intervenția a fost o reușită.

Miercuri, colegii lui Nicu Covaci au vorbit despre starea sa de sănătate.

"Salutare, oameni frumoși! 

Spuneam, acum puțină vreme, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndată ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat. Și așteptat... 

Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții! 

Vom reveni, pe măsură ce situația va suferi modificări. 

Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi!  

Ne revedem curând! 

Fie să renască!”, scria formația Phoenix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel