Mureş: Poliţiştii rutieri au donat sânge pentru tânăra poliţistă din Bucureşti, diagnosticată cu leucemie acută

Sânge
Poliţişti de la Biroul Rutier Târgu Mureş au iniţiat o acţiune de donare voluntară de sânge, pentru a contribui la salvarea colegei lor din cadrul Secţiei 25 Poliţie a Municipiului Bucureşti, diagnosticată recent cu leucemie acută.

"Poliţişti ai Biroului Rutier Târgu Mureş s-au alăturat campaniei de donare de sânge, pentru a contribui la salvarea colegei noastre, tânăra poliţistă din cadrul Secţiei 25 Poliţie a Municipiului Bucureşti, diagnosticată recent cu leucemie acută. Această acţiune nu este singulară, unii dintre colegii noştri fiind donatori de mai mulţi ani. Este un gest simplu, însă pentru cei care au nevoie poate însemna viaţa", a anunţat, vineri, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Întrucât poliţiştii au primit bonuri valorice în urma donării de sânge, aceştia au decis să le folosească pentru a cumpăra alimente şi să le ofere unei familii numeroase care se confruntă cu probleme materiale, notează Agerpres.

"Astfel, astăzi, 1 mai, poliţiştii s-au deplasat în comuna Ernei, unde au vizitat o familie cu 8 copii, greu încercată, care locuieşte în condiţii modeste şi cu inima deschisă le-au împărţit cele achiziţionate, în speranţa că le-au adus un stop de bucurie în suflete", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel