Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de vis. Alimentul la care a renunțat COMPLET

FOTO Facebook
Monica Bârlădeanu impresionează prin simpla apariție. Înzestrată cu trăsături fizice frumoase, actrița româncă a știut mereu să iasă în evidență. 

Cum se menține Monica Bârlădeanu în formă?

Vedeta spune că, atunci când simte că s-a îngrășat, recurge rapid la un truc. E suficient să elimine carbohidraţii şi să mănânce la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kilogramele în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul.

Care sunt alimentele pe care le-a exclus din meniu

Monica Bârlădeanu declară că a renunțat complet la dulcurile de orice fel. Actrița dezvăluie că nu a fost o decizie grea, pentru că, mai degrabă, îi plac alimentele sărate decât cele dulci.

Concret, ce mănâncă într-o zi

"Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când.", a declarat Monica Bârlădeanu pentru CSID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel