Mihai Neșu mănâncă și scrie singur, la aproape 10 ani după accidentul teribil în urma căruia a rămas paralizat – VIDEO

La 10 ani de la accidentarea teribilă, Mihai Neşu mănâncă singur şi scrie. "Ce se întâmplă cu Mihai chiar e un miracol. Terapeutul lui mi-a spus spus că la nivelul bolii sale, 99% din pacienţi sunt ajutaţi respiratoriu şi stau la pat. Practic, a sfidat toate legile medicale", a spus Florin Lovin.

Mihai Neşu a scris cu mâna lui mesajul prin care le cere fanilor să-i ajute Fundaţia! "Cred". 

"Ce se întâmplă cu Mihai chiar e un miracol. Terapeutul lui mi-a spus spus că la nivelul bolii sale, 99% din pacienţi sunt ajutaţi respiratoriu şi stau la pat. Practic, a sfidat toate legile medicale", a spus Florin Lovin pentru Antena Sport. 

"A explodat grupul nostru de WhatsApp cu felicitări. Toţi ne-am dori să ajungem mai des la el. Din păcate, cu pandemia asta, multe s-au dat peste cap, însă nu şi ambiţia lui", a mai spus Lovin. 

Neșu mănâncă singur

 

La aproape 10 ani de la acel moment nefericit, Mihai Neșu a reușit să ia cina de unul singur.

Anunțul a fost făcut de fundația lui, Mihai Nesu Foundation, pe pagina de Facebook: "BUCURIE MARE! Mihai Nesu mananca singur cina la aproape 10 ani dupa accident! Dupa cum observati Mihai este ajutat de niste ustensile speciale dar independenta primita astfel e foarte importanta! Slava lui Dumnezeu!".

Accident teribil

 

Neșu s-a accidentat teribil în timpul unui antrenament în mai 2011. El evolua atunci pentru FC Utrecht și a intrat într-un duel cu coechipierul Alje Schut. Românul s-a ales cu o vertebră cervicală fracturată și a rămas paralizat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel