Medicul Vasi Rădulescu îl desființează pe Dragoș Bucur: "Te doare la bașcheți de cei de lângă tine"

Medicul Vasi Rădulescu     FOTO facebook
Dragoș Bucur a anunțat, miercuri, 10 februarie, că nu se vaccinează anti-COVID-19 și nici mască nu poartă. Anunțul actorului a stârnit un val de reacții în mediul online. 

Medicul Vasi Rădulescu a intervenit în cazul lui Dragoș Bucur, despre care spune nu are respect pentru ceilalți, din moment ce a luat decizia de a nu se vaccina și purta mască de protecție. 

"Văzând că Șoșoacă i-a luat fața azi, Dragoș Bucur a revenit cu egzplicații, să se întoarcă privirile la el. E un dac liber, ce s-o mai lungim. Masca nu-i pentru el. Vaccinul e câh. Astea sunt găselnițe, opresiuni ale guvernelor și ocultei mondiale care ne țin sub bocanc. Dragoș militează pentru „the way back” la acțiuni individuale, egoiste, rupte de binele comun. Nu pui mască și nu te vaccinezi pentru că te doare la bașcheți de cei de lângă tine. Viața e doar aia a ta, ești nihilist, trăiești cum vrei. Apoi, Dragoș mai pledează pentru dreptul la exprimare liberă. Acest drept înțeles greșit de mulți care o țin langa cu libertatea lor. Libertatea înseamnă responsabilitate. Libertatea de exprimare necesită să înțelegi bine niște lucruri, să respecți știința, abia apoi să te pronunți. Să răspunzi pentru conținutul opiniei tale. Să ai respect pentru ceilalți. Altfel, această libertatea de exprimare naște monștri. Nu ne convingi de nimic cu egzplicațiile tale, Dragoș. Iei mii de like-uri la ele, dar și grupuri dubioase gen AUR au sute de mii de adepți. Și Olivia Steer are mulți. Și nu ești de partea bună, Dragoș. Cu toată libertatea ta de exprimare, prost înțeleasă.", a scrie medicul pe Facebook. 

Citește și Dragoș Bucur răspunde atacurilor, după ce a spus că NU se vaccinează și NU poartă mască

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel