Mama Andei Adam va suferi o intervenție chirurgicală. Artista: în viață există și lucruri care pot să-ți sucească tot sensul

Descriere foto: Anda Adam, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Artista Anda Adam trece prin momente tensionante: mama ei, care locuiește în State, va suferi o intervenție chirurgicală.

Anda Adam trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate de care suferă mama ei, stabilită în Statele Unite ale Americii. Artista s-a retras din competiția ”Bravo, ai stil!” ca să fie alături de cea care i-a dat viață. Anda Adam a mai spus că trebuie să fie pregătită în orice moment pentru a merge de urgență în America în cazul în care mama ei va fi supusă unor intervenții chirurgicale. 

"Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo. Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor", a mai spus vedeta. 

Părinții Andei Adam s-au despărțit în urmă cu mulți ani, tatăl vedetei locuiește în Australia, iar mama în Statele Unite. Femeia nu și-a mai refăcut viața, iar artista este singura persoană care poate fi alături de ea în cazul unei operații. 

”M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară. A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți", a declarat Anda Adam, în platoul emisiunii "Bravo, ai stil!".

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel