Maestrul Ioan Cobâlă, fost dirijor al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, internat în stare gravă: medicii sunt rezervați
02 sep, 17:07

Ioan Cobâlă este internat în stare gravă
Maestrul Ioan Cobâlă a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. 

Marele artist Ioan Cobâlă a intrat în comă după un stop cardio respirator în timp ce era invitat la un eveniment.  Acesta a fost director si dirijor al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor până în 2013, când s-a pensionat. Artistul nu a putut sta prea mult timp departe de scenă, motiv pentru care s-a întors  în calitate de dirijor și conducător artistic la același ansamblu.

Sâmbătă, în timp ce se afla la un eveniment, maestrul Ioan Cobâlă  a suferit un stop cardio-respirator și a fost dus de urgență la spital, unde este internat pe secția ATI, intubat și ventilat iar medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate.

Dan Doboș, managerul Orchestrei Rapsozii Botoșanilor a povestit  pentru Star Popular cum a decurs întâlnirea cu marele maestru, chiar cu o zi înainte de acest eveniment trist.

”Vineri dimineață ne-am întâlnit la serviciu, a făcut repetiții cu orchestra aproape patru ore, apoi ne-am întâlnit la consiliul artistic. Mi s-a părut că e într-o stare foarte bună, a și glumit cu mine. După consiliu, l-am lăsat alături de un prieten în spatele instituției, pe o terasă. I-am spus că voi pleca două zile în concediu, mi-a urat succes cu gândul că ne revedem miercuri. Ulterior, duminică dimineață, am auzit că a fost luat de ambulanță, dus la spital și internat la ATI.

G Ad:

Citește continuarea pe Spectacola și află  ce spun medicii de la spitalul în care este internat.

 

 

Ştiri Recomandate

Consumul de ciuperci pare să scadă riscul de depresie
COVID-19: NICIUN PAT LIBER, în secțiile ATI din țară
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri