Liviu Vârciu a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: "Gluma-i glumă, dar nu-i glumă"

Liviu Vârciu a avut nevoie de intervenția medicilor
Liviu Vârciu și-a îngrijorat fanii, după ce a avut nevoie de îngrijire medicală chiar în timpul filmărilor show-ului pe care-l prezintă.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici și iubiți prezentatori TV. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să fie apreciată de mii de fani pentru umorul de care a dat dovată, dar și pentru sinceritatea lui.  

Prezentatorul Tv este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu ce se întâmplă în viața lui. Recent, acesta a publicat un filmuleț cu care și-a îngrijorat fanii. Mai exact, Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce primea îngrijiri medicale. Se pare că oboseala acumulată, dar și vremea schimbătoare i-ar fi pus capac vedetei.

Deși nu a dat mai multe detalii legate de starea lui de sănătate, în timp ce i se lua tensiunea, Liviu Vârciu a ținut să facă haz de necaz, în stilul său caracteristic.

 „A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă.”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

Citește continuarea pe Spectcola și află detalii despre stare lui, dar și despre cum a fost Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel