Larisa Udilă, momente grele după naștere. Vedeta se simte depășită de situație

Larisa Udilă a devenit mamă pentru prima oară. Cum se descurcă vedeta cu responsabilitățile de proaspătă mămică, în special după ce a trecut prin trauma unor complicații la naștere.

Larisa Udilă a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10. Fosta concurentă „Bravo, ai stil”  a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor mici probleme. Chiar dacă și-a dorit enorm de mult să devină mămică, aceasta nu s-a gândit cât de grele vor fi primele zile alături de bebeluș. 

„Bună, dragii mei prieteni, care îmi simt lipsa! Spun asta pentru că am primit foarte multe mesaje. Știu că vă este dor de mine, și mie îmi este dor de voi, dar nu am fost în stare să intru pe Instagram câteva zile, pentru că am trecut printr-un șoc.

Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mămica, Larisa care a trebuit să stea acasă cu bebelușul. Cel puțin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce să vă mint? Mă simt foarte stângace în ceea ce fac, în acest moment.

Sunt sigură că Dumnezeu o să îmi dea putere să mă descurc din ce în ce mai bine, dar este stresul ăla, să nu îl rănesc, să nu… nu știu. Am avut câteva zile în care nu am fost în stare de nimic. Mi se părea că și când respiră pățește ceva, dar probabil mamele înțeleg și fetele care sunt însărcinate vor înțelege situația prin care eu am trecut”, a spus Larisa Udilă pe Instagram. 

Vedeta a trecut prin dureri cumplite în timpul nașterii din cauza unor complicații. Larisa Udilă le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cum a decurs nașterea și de ce au decis medicii că este mai bine să aducă bebelușul pe lume cu ajutorul operației de cezariană. 

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre complicațiile pe care le-a avut la naștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel