Kate Middleton, despre lupta cu cancerul și chimioterapia: Învăț să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Va mai dura câteva luni

kate middleton cancer foto: instagram princeandprincessofwales
Prințesa de Wales, Kate Middleton, a mulțumit pentru sprijinul primit în timpul tratamentului cu chimioterapie și a anunțat că va avea prima apariție publică la Parada Aniversară a Regelui.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a impresionat mulți oameni cu un mesaj emoționant pe Twitter în care a mulțumit pentru sprijinul și încurajările primite în ultimele luni. Ea a recunoscut că mesajele de susținere au făcut o diferență uriașă atât pentru ea, cât și pentru fiul ei, William, în timpul unor momente dificile.

În postarea sa, Kate Middleton a vorbit deschis despre progresul său în tratamentul cu chimioterapie, menționând că există zile bune și zile mai grele. În zilele dificile, simte slăbiciune și oboseală, fiind nevoită să se odihnească. Însă în zilele bune, când se simte mai puternică, își dorește să profite la maximum de starea de bine.

Tratamentul ei continuă și va dura încă câteva luni, iar în zilele când se simte destul de bine, se bucură să participe la viața școlară, să petreacă timp personal cu activități care îi aduc energie și pozitivitate, și chiar să înceapă să lucreze un pic de acasă.

Catherine a menționat că se pregătește să participe la Paradă de Ziua Regelui acest weekend, alături de familia sa, și speră să se implice în câteva angajamente publice peste vară. Totuși, conștientizează că drumul nu este încă ușor și este nevoie de răbdare și înțelegere pentru a face față incertitudinii.

În încheiere, ea a mulțumit din nou tuturor pentru înțelegere și a apreciat curajul oamenilor care i-au împărtășit poveștile lor personale. Mesajul său a transmis o notă de optimism și determinare în fața unei perioade dificile, inspirând pe mulți să fie empatici și să rămână puternici în fața provocărilor vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel