Jenna Jameson, diagnosticată cu o boala gravă. Fosta vedetă a filmelor pentru adulți nu mai poate merge

Jenna Jameson    Foto: instagram
Jenna Jameson a rămas imobilizată la pat, după ce a fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barré.

Jenna Jameson a vorbit, într-o filmare postată pe contul ei de Instagram, despre  afecțiunea medicală cu care a fost diagnosticată. 

Fosta actriță de filme pentru adulți se află internată într-un spital din Hawaii, după ce a fost diagnosticată cu Sindromul Guillain-Barré


"Mă confrunt cu un mic sindrom numit Sindromul Guillain-Barré, așa că lucrez la asta", a spus ea în videoclip. "Și am vrut doar să vă spun că văd toate mesajele voastre și apreciez foarte mult."

În weekend, partenerul ei, Lior Bitton, a postat un videoclip pe contul lui Jameson în care explica faptul că aceasta a fost supusă unor teste după ce a vomitat foarte mult timp de câteva săptămâni. O vizită la spital și o tomografie computerizată nu au dezvăluit nimic și a fost trimisă acasă, a spus el.

Dar, potrivit lui Bitton, starea ei s-a înrăutățit.

 

Află mai multe pe Spectacola despre vedeta din filmele pentur adulți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel