Inspector șef ISU: urmează să facem verificările să vedem dacă a fost fum sau flacără

Inspector șef colonel Orlando Șchiopu de la ISU București Ilfov a explicat că se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost incendiu sau doar o degajare de abur la Marius Nasta.

Colonelul Orlando Șchiopu a declarat jurnaliștilor că la sosirea lor la Institutul Marius Nasta nu era flacără. „La ora 22.22 am fost anunțat despre un incendiu la unitatea de terapie intensivă mobilă. 

Primele echipaje au ajuns la 22.30, au constatat că în interior se aflau șapte pacienți și nu era vorba despre un incendiu, nu se vedea flacără. Am procedat la evacuarea celor șapte pacienți, acum urmează să facem verificările să vedem dacă a fost fum, sau flacără. La prima vedere, după ce am deschis unitatea exterioară de climatizare am observat că poate să fie și abur, și fum”, spune el.

De asemenea, colonelul mai arată că echipamentul avea toate avizele și că a fost verificat în urmă cu două luni. 
„E un echipament în folosință. Noi, când am ajuns, nu am găsit flacără, nici degajări de fum. Înăuntru nu a pătruns nici aburul, nici fumul. Nu se văd cabluri arse, nu se văd probleme la instalație. Dar vom merge pe toate pistele”, a mai spus el.
Apelul care a solicitat intervenția pompierilor anunța un incendiu la unitatea exterioară de climatizare.

 


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel