Incendiu Matei Balș. CAUZA de la care ar fi izbucnit focul

Pacient FOTO: pexels.com
Un incendiu puternic a izbucnit vineri de dimineață la Institutul Matei Balș din București. 4 oameni și-au pierdut viața. 

Patru oameni și-au pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit vineri dimineața la Institutul Matei Balș din București, iar alți zeci au fost evacuați la spitale din Capitală. Surse au declarat pentru Antena 3 că incendiul ar fi pornit de la o aerotermă.

Reprezentanții ISU nu au prezentat încă cauzele probabile ale incendiului. Ultimul control al pompierilor la Institutul Matei Balș a fost în luna noiembrie, iar aparatele din cele patru saloane afectate de flăcări au fost achiziționate în decembrie. ”Nu știm cauza incendiului. Ultimul control de la ISU al clădirii a fost în noiembrie. Avizele sunt în ordine. Ultima linie de oxigen a fost montată în decembrie, și s-a făcut în conformitate cu proiectele”, a declarat prof dr Adrian Streinu-Cercel. 

Mai multe puteți citi de la DC News. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel