Incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca, izbucnit de la o lampă cu neon. 3 pacienți evacuați
22 noi 2020 / 11:39
Momente de panică, dimineață, la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. Un incendiu a izbucnit într-o baie din secția de Boli Interne. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Un corp de iluminat cu neon a ars într-o baie a Spitalului CFR Cluj Napoca. Foto: ISU Cluj

„La ora 6:43 în această dimineață, ISU Cluj a fost alertat prin apelul unic de urgență 112 pentru a interveni la un incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. A intervenit detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD.

Incendiul s-a manifestat în toaleta Secției de Boli Interne de la etajul 1, a ars un corp de iluminat cu tuburi fluorescente. Pompierii militari au localizat incendiul în aproximativ un minut de la sosirea la locul evenimentului, respectiv ora 6:49 de minute.

În urma incendiului a fost inundat cu fum etajul 1 al corpului Interne. 3 pacienți au fost evacuați, iar alții au fost relocați în saloane de către personalul medical. Din informațiile pe care le avem, rezultă că ar fi fost un număr de 11 pacienți pe acea secție. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incendiu”, a explicat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, la Digi24.


Ştiri Recomandate

Lipsa somnului și stresul, simptome asemănătoare unei comoții
ACIDUM FOLICUM - prospect
Primul caz de gripă din acest sezon: unde a fost înregistrat
DESOGESTRELUM - prospect
Raed Arafat: sunt cazuri de COVID-19 care nu se raportează
DCMedical, aprobat în GOOGLE NEWS!
Joe Biden a prezentat noua strategie anti-COVID-19


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri