Incendiu de la Matei Balș: pacienții transferați la Bagdasar Arseni vor fi redistribuiți în alte spitale

Spitalul Bagdasar-Arseni din București  FOTO: Facebook ANT
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni a anunțat că după ce au fost evaluați și stabilizați, cei trei pacienți aduși de la Matei Balș vor fi transferați în spitale COVID Victor Babeș și Monza.

În urma incendiului de la Institutul Matei Balș, la Spitalul de Urgență Bagdasar Arseni au fost aduși 3 pacienți, dintre care două femei și un bărbat toți cu pneumonii COVID fără alte acuze.

Pacienții au fost evaluați și stabilizați în Unitatea de Primiri Urgențe a SCUBA și urmează să fie transferați în spitale COVID, respectiv Babeș și la Monza pentru continuarea tratamentului.

La nivelul SCUBA a fost activat, la momentul anunțării evenimentului, Planul Alb de Cod Roșu, a fost convocat de urgență personalul din UPU și cel din secțiile ATI, Bloc Operator, Chirurgie Plastică și Chirurgie Generală și s-au luat toate măsurile de pregătirea Spitalului pentru un asemenea eveniment”, a arătat purtătorul de cuvânt al spitalului Bagdasar Arseni, dr Florin Bica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel