Încă un pacient cu COVID-19 s-a sinucis: bărbatul lucra la Ambulanță

Deces,
Încă un pacient cu COVID-19 s-a sinucis. Bărbatul s-a arunca de la geamul salonului în care era internat. Este al treilea caz în ultima perioadă.

Un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care era internat. Bărbatul avea 60 de ani era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede.
Ambulanţierul se afla în spital de o zi, nu era în stare gravă și nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Nimic din comportamentul lui nu trăda faptul că ar trece printr-o depresie sau că ar urma să recurcă la un asemena gest, potrivit Antena 3.
Bărbatul nu era singur în camera de spital, iar colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit. La un moment dat, ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă. A mers după el în baie, dar nu l-a mai putut opri. Acesta s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Căzătura i-a fost fatală.
Colegul de salon al ambulanţierului susţine că acesta se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel