HOROSCOPUL PRINȚESELOR. Cu ce personaj de basm te-ai asemăna

Horoscopul prințeselor FOTO: Flick, JLinsky
Fiecare zodie are câte un reprezentant în celebrele basme Disney.

Iată de ce prințesă ești, în funcție de semnul zodiacal:

TAUR - Taurul este cunoscut pentru încăpățânare, dar dacă o vrăjitoare malefică te închide într-un turn și singura cale de ieșire este prin părul tău, o poți numi în schimb „perseverență”. La fel ca Rapunzel, ești un prieten răbdător și, de obicei, ai o perspectivă realistă asupra vieții - la propriu, odată ce ai ieșit din acel nenorocit de turn.

GEMENI - Ești cunoscut pentru versatilitatea și abilitatea ta de a merge după cum te duce valul, așa cum a făcut-o Jasmine atunci când a fugit de la palatul sultanului și a decis să trăiască ca țăran doar pentru a se distra. Sigur, a primit un pic de ajutor de la Aladdin atunci lucrurile au scăpat de sub control și a fost aproape de a-și tăia mâna, dar fără adaptabilitatea ei, s-ar putea să nu fi ieșit de acolo întregi. Gemenii se plictisesc cu ușurință, motiv pentru care este important să-ți găsești un iubit cu un covor magic care te poate duce oriunde.

RAC - Racii sunt foarte în contact cu emoțiile lor, ceea ce, din păcate, înseamnă și că pot ține supărarea mai bine ca oricine. Dacă iubitul tău semizeu Hercules s-ar muta pe Muntele Olimp fără tine, ai fi supărat în legătură cu asta pentru tot restul vieții tale muritoare. Iubitul tău semizeu te atrage, totuși, așa că încearcă să te comporti puțin surprinsă când renunță la nemurirea sa ca să stea cu tine pe pământ în următorii 60 de ani.

LEU - Ca un Leu, sunteți cu totul în centrul atenției. A avea o coamă stufoasă de păr roșu precum Merida va ajuta cu siguranță în acest sens, dar dacă acest lucru nu este posibil, creativitatea ar trebui să-și spună cuvântul. Leii adoră, de asemenea, sportul și exteriorul, ceea ce este minunat, pentru că știi ce sport poți face în aer liber? TIR cu arcul!

SCORPION - Al optulea semn al zodiacului este extrem de intens, cu un acerb sentiment de ambiție și o dorință pasională de a deține controlul. De asemenea, se întâmplă să fie un semn al apei și, atunci când este înghețată, apa se transformă în gheață, făcând astfel acest lucru un descriptor perfect al Elsei. Și înainte de a spune, „Dar cântecul ei tematic se numește„ Let It Go ””, amintiți-vă că este de fapt să învățați cum să nu vă temeți de propria voastră putere. Ești una cu vântul și cerul.

VĂRSĂTOR - Vărsătorul este unul dintre cele mai prietenoase semne și, la fel ca Cenușăreasa, vei purta o conversație cu oricine, chiar și cu șoarecii care locuiesc în camera ta. Această excentricitate este ceea ce te face atât de iubitor, dar uneori îți poate sta în cale - ca atunci când te hotărăști să-ți faci propria rochie de bal din hainele mamei tale, cu ajutorul păsărilor, arată Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel