HOROSCOPUL BANILOR 2022: Zodia care va avea un an FABULOS și zodiile care vor avea venituri ridicate

Zodia care are noroc de invidiat cu banii. Foto: Pixabay
HOROSCOPUL BANILOR 2022: Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit câți bani câștigăm în anul 2022 în funcție de zodia în care ne-am născut. O zodie va lua caimacul, cum se spune. Iată predicțiile celor doi: 

HOROSCOPUL BANILOR 2022: Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit câți bani câștigăm în anul 2022 în funcție de zodia în care ne-am născut. O zodie va lua caimacul, cum se spune. Iată preducțiile celor doi: 

Berbec: Banii vor veni din abundență, în tote formele posibile, în perioada 11 mai și 27 octombrie, câdn norocul Jupiter vizitează semnul lor zodiacal.E cea mai benefică perioadă pentru ei. 

Taur: Taurii sunt muncitori, nu se dau în lături de la muncă. I-ai pus pe brazdă, știi sigur că ară. Nu există! Și de obicei se înhamăde foarte multe ori la proiecte foarte grele. Din muncă fac foarte mulți bani. Pe măsură ce devin conștienți de importanța cunoașterii și dezvoltării de aptitudine în zona tehnologică, social media, exact cu noile tendințe de a face bani. Taurul învață în2022 noi tendințe de a face bani. Copilul sălbatic, Uranus, aflat în zodia lor, îi învață să spargă barierele, și chestia asta le merge tot anul. Nu au ca Berbecii șase luni, ei au tot anul. 

Rac: Racii se pregătesc pentru un an fabulos. Au muncit din greu, au și cheltuit din greu anul ăsta, iar norocosul Jupiter le vizitează casa, a 10-a, a carierei. Din 11 mai și până în 27 octombrie au recunoaștere și bani și sunt remunerați pentru munca pe care o fac. Au și idei bune. Să fie pregătiți să shcimbe locul de muncă pentru o sumă mai mare de bani sau au beneficii mai mari, sau poate să pornească ceva pe cont propriu care să-i aducă și bani și succes în comunitate. Deși se pot simți timizi și stingheri, universul țipă la ei: „ieși afară din zona de confort!” Va fi un an foarte bun pentru Rac, dacă renunță la confort, pentru că dacă stau „pică pară mălăiață” nu merge!, a avertizat Lidia Fecioru la Antena3. 

Balanță: Prima înrebare la care răspunzi anul viitor e căt de sănătoasă e relația Balanțelor cu banii. Au câteodată mână spartă, au câteodată mână zgârcită. E o oportunitate fantastică pentru nativii din Balanță pentru că nodul karmic Nord e menirea ta în viață. Dacă tu știi ce poți să faci, ce știi să faci, câte profesii ai, câte hobby-uri ai care pot deveni profesii, păi banii stau la tine! Și nu se mai duc a nodul Sud, care sunt datoriile karmice. Bunăstarea lor se dezvoltă cam cu bătaie lungă, pentru doi ani de zile. Deci, Balanțele vor fi stăpânii banilor. Dar, banii ăștia nu vin nemunciți. Dacă veți da din mâini, norocul vine, Dumnezeu vă ajută. Dacă stați și vă uitați la cer, să vedeți dacă trece vreo ccometă cu bagaje pline cu bani, nu veți câștiga. (...) Atenție câți bani faceți și câți cheltuiți. Balanțele au toate șansele să ajungă la un loc de muncă foarte bine plătit.

Scorpion: Se anunță un an cu schimbări masive. Între 11 mai și 27 octombrie vor avea oportunități fantastice de a face bani. Trebuie să fie mai selectivi, au arătat Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici.

Săgetător: O zodie triplu norocoasă, a ajuns planeta fericirii, frumuseții, a dragostei. Sursele tale de venit pot deveni neobișnuit de nebănuite. Plouă cu bani. Banii vin enorm de mulți.

Ce pățesc celelalte sene ale zodiacului și cum se pot feri ele de ghinion, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel