HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici: Zodiile care au noroc în ultima săptămână din 2021

Horoscop rune. Foto: Pixabay
HOROSCOP: Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darurile runelor pentru cele 12 zodii în ultima săptămână a anului 2021. Pentru unele, săptămâna este norocoasă, pentru altele pasională. 

HOROSCOP: Numerologul Mihai Voropchievici spune că runele aduc noroc pentru anumite zodii în ultimele zile ale anului curent. Iată ce spun runele:

Berbec

Berbecule, mobilizează-ți forțele, puterile, și arată cine ești tu cu adevărat! Și acasă, în familie, și la serviciu și în cercul de prieteni. Deci, vei intra, pregătit, așa, în anul următor cu forțe proaspete și cu ideea „eu sunt șeful!”

Taur 

În ultima săptămână, cât a fost el de nereceptiv până acum, vor veni o multitudine de mesaje. Numai că Taurii trebuie să fie atenți să le primească și să nu le neglijeze. 

Gemeni

Gemenii au ajuns la final de an și încă nu au aflat acel adevăr important care le poate marca viața sau le-o poate schimba. E posibil să primească lămuriri în privința asta. 

Rac

Iar Racii, la ce se pot aștepta ei, că au avut și ei sincope, da?! Le-a ieșit simbolul dragostei, mai ales pentru ăștia necăsătoriți. Ceva nou, fierbinte, pasional. Deci, încheie anul cu surle și trâmbițe.

Leu

Leu ce zice, păi dacă am stat tot anul și n-am plecat nicăieri, măcar acum la finalul anului să fac și eu o călătorie.

Fecioară

Fecioara, care încă n-a reușit la finalul anului, primește un mesaj dublu: relaxați-vă și terminați cu fricile alea vizavi de starea de sănătate a unei rude, a unui prieten, a unui apropiat. Au o stare de sănătate foarte bună, așa că vor mânca bine de Revelion. Deci, stați cuminței. 

Balanță

În schimb, Balanțele ca în fiecare an în ultima perioadă, în luna decembrie îi mai lovește câte una din asta, o probă, o încercare, tot karmică. Să avem forță, putere și tărie să depășim și ultima săptămână. Eu cred că în ultimii șapte ani numai de asta am avut parte. 

Scorpion

Scorpionul zice că a dat lovitura și se petrece sau se produce un salt rapid calitativ în existența sa chiar pe finalul anului, nu mai așteaptă să intre în 2022. 

Săgetător

În schimb, Săgetătorul s-a cam săturat să stea acasă și caută acum să își schimbe locul de muncă sau dacă nu, chiar locuința. Deci, Săgetătorii au două oportunități: ori schimbați locuința, ori schimbați locul de muncă. Bineînțeles că la cât sunteți voi de inteligenți veți acționa exact cum vă convine vouă să obțineți lucrul pe care vi-l doriți, a arătat Mihai Voropchievici la Antena3

Capricorn

La Capricorn vine osânda finală de la sfârșit de an. Cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. Păi nu e luna decembrie Luna Cadourilor?!

Vărsător

Vărsătorii, pe final de an, vor susține o bătălie mai puțin importantă. Dar caută ei să o susțină, să-și impună punctul de vedere. Sfatul runei este să stați liniștiți, nu fiți îngrijorați, pentru că tot voi câștigați.

Pești

Peștii ce pot să aibă? Ultimele lucruri fantastic de bune. Lăsați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă  pentru un an mult mai bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel