Horoscop rune 4-10 octombrie 2021. Zodia care se pregătește de bătălie

Horoscop
O zodie trebuie să-și adune forțele pentru că va avea dispute furtunoase. O alta se bucură de protecție totală.

Numerologul Mihai Voropchievici a oferit previziunile runelor prin intermediul site-ului Antena 3. Iată previziunle pentrurâ fiecare zodie.

Berbec

Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Pentru că Berbecii vor face o călătorie - mai scurtă sau mai lungă -, dar veți călători!

Taur

Taurii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor care îi frământă numai printr-o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Gemeni

Gemenii beneficiază de o rună foarte benefică, ce semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini.

Rac

Racul are o săptămână nu ideală, ci super! Veți câștiga pe toate planurile, să fiți siguri!

Leu

Leul este într-o săptămână de așteptare. Veți primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri. Fiți pregătiți să le recepționați! 

Fecioară

Fecioara nu are o săptămână extraordinară, pentru că va trebui să își mobilizeze forțele și să fie pregătită să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar sfatul runei este rămâneți calmi, totul se aranjează!

Balanţă

Balanțele au un mesaj dublu - sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți face o alegere foarte bună sau veți acționa într-o problemă care vă preocupă.  

Scorpion

Scorpionii vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Lucruri bune și gânduri bune. Succes.

Săgetător

Săgetătorul are o săptămână de protecție divină, așa că vă veți simți în siguranță în fața tuturor atacurilor sau a forțelor malefice care vă înconjoară zi de zi sau în fața acelor "prieteni" care vă vor "binele".

Capricorn

Capricornul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți! 

Vărsător

Vărsătorul este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți extrem de prudenți. Indiferent ce ați făcut în săptămâna anterioară, veți primi feed-back-ul acțiunilor voastre. Dacă ați făcut lucruri bune, veți trece mai ușor, dacă nu, atenție! 

Peşti

Peștișorii se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi ei cu Dumnezeu, pentru că le place de foarte multe ori să se retragă în sufletul lor, să mediteze și să-și găsească toate rezolvările.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel