Horoscop, OCTOMBRIE 2021. O zodie va avea probleme cu banii, iar alta va fi sub lupa șefilor
29 sep, 15:01

Horoscopul lunii octombrie    Foto: pixabay.com
Horoscop. Iată ce au pregătit astrale pentru luna octombrie 2021. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Octombrie va inaugura sentimente de nostalgie și sentimentalism pentru tine, Berbec. Vei petrece o parte din lună în amintiri, retrăind trecutul, petrecând timp sărbătorind viețile oamenilor pe care i-ai iubit și pe care încă îi iubești - poate cunoști persoane născute în octombrie care vor avea zile de naștere pe care le vei sărbători.


Sentimentul general al lunii, însă, se va învârti în jurul planificării viitorului. Se vor stabili noi obiective, unele în legătură cu care te vei simți încrezător, iar dragostea își face și ea intrarea - dar în mod discret, privat - nimic uriaș sau gălăgios... asta ar putea însemna că urmează vremuri liniștite, în toate modurile cele mai bune. Iubirea așteaptă - dar nu e vorba de a se etala, ceea ce înseamnă că va trebui să dai dovadă de răbdare și discreție.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

G Ad:


Este o lună de schimbare pentru tine, Taur, deoarece te poți aștepta ca această schimbare să arate ca o nouă mutare - sau un nou loc de muncă. În timp ce noutatea și schimbarea nu sunt condițiile tale preferate, există prea multe "lucruri bune" care se întâmplă în viața ta ca să te dai înapoi.


Mercur retrograd ar putea să îți amâne planurile inițiale pentru primele două săptămâni, dar la jumătatea lunii, vei fi din nou pe val. Și da, așteaptă-te să-ți schimbi locația și, posibil, și situația ta profesională.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Octombrie este luna în care începi să îți iei sănătatea în serios. Nu, nu este nimic de care să te îngrijorezi, dar există ideea că ai tot amânat ceva de luni și luni de zile și ghici ce?


Așa cum se spune, "așteptarea este partea cea mai grea", dar, adevărul este că, în cazul tău, totul merge bine - doar că încă nu știi asta. Toată luna ta va avea acel parfum de frustrare, dar asta doar pentru că ești atât de concentrată pe un singur lucru - dacă poți să reorientezi această energie către un alt interes - unul care nu este legat de locul de muncă - atunci îți va fi mai bine.

Citește continuarea pe Spectacola și află predicțiile pentru celelalte zodii.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri