Horoscop iulie, august și septembrie 2021: Noroc și protecție! Fecioara face un salt uriaș în viață, Leul nu duce lipsă de bani

Horoscop
Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, în următoarele trei luni ale anului 2021, toate zodiile au parte de vești bune, însă una dintre ele se remarcă prin saltul uriaș în viață!   

Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Spre exemplu, Berbecii, Taurii și Gemenii vor avea parte de o serie de schimbări importante. Astrelele le aduc lucruri bune, însă depinde de ei cum se vor raporta la provocările care vor veni. Racii, pe de altă parte, visează cu ochii deschiși și au parte de tot felul de revelații. Cei care au trecut printr-un divorț vor avea ocazia să-și refacă viața.

Leu

Leii se numără printre nativii care nu duc lipsă de bani, mai ales că au în plan și anumite investiții. Nu se vor ține departe de conflicte, deși vara sunt ceva mai temperați, însă anumite probleme le vor da anumite bătăi de cap!

Fecioară

În următoarele trei luni, Fecioarele se vor simți obosite, poate și pentru că vor avea senzația că nu au nevoie de vacanță. Unele Fecioare s-ar putea să se căsătorească.

Citește și Berbec, Fecioară, Scorpion: Află cu ce legumă semeni cel mai mult, pe baza semnului tău zodiacal

Balanță

Balanțele vor trebui să aștepte luna august pentru a călători. Le dă târcoale și dragostea, grație lui Jupiter, care se va afla în Vărsător. Balanțele se vor bucura în următoarele luni de ceva mai multă relaxare, dar vor face loc și unor proiecte profesionale.

Scorpion

Scorpionii se concentrează destul de mult pe casă. Au planuri legate de propriul cămin, fac economii, se gândesc să-și cumpere o casă sau să se mute. 

Săgetător

Săgetătorii sunt ajutați de Jupiter, care se va afla pe Casa sufletului, să-și găsească pacea și vor finaliza anumite lucruri care îi apasă.

Capricorn

Pe Capricornii îi așteaptă o periodă mai intensă, pot da interviuri, pot învăța. Au ocazia să-și schimbe viața, să intre în afaceri.  

Vărsător

Vărsătorii vor fi din nou influențați de Jupiter, din 28 iulie. Deși nu au parte de dificultăți, nu-i așteaptă nici relaxarea totală și sunt puși în tot felul de situații inedite. Sunt preocupați destul de mult de partea financiară.

Pești

Și Peștii îl au de partea lor pe Marele Benefic, Jupiter, care le dă noroc, protecție și proiecte noi, scrie Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel