Horoscop ianuarie 2022 Berbec, Taur, Fecioară, Scorpion: mai multă atenție pe job și carieră

Ascendentul, horoscop
Horoscop ianuarie 2022. Fecioarele vor munci tot anul pe partea relațională, Scorpionii vor învăța cum să înmulțească banii.

Horoscop ianuarie 2022. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că în prima lună a anului 2022 ne vom concentra atenția spre locul de muncă și carieră.

Previziuni:

Berbec/Ascendent în Berbec - în prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Taur/Ascendent în Taur - nu e anul în care să aveţi un start din ianuarie, ci mai degrabă trebuie să reajustaţi, să regândiţi nişte obiective, nişte principii pe care le-aţi avut în 2021 şi care nu au funcţionat la fel de bine pentru voi. Trebuie să vă renegociaţi limitele personale şi pe undeva o să conştientizaţi că aţi avea nevoie de mai mult, aţi studia mai mult, aţi călători mai mult, v-aţi apropia de o religie mai mult. Aveţi nevoie de zona aceasta de creştere interioară, de dezvoltare personală. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară - Tot anul vei munci şi vei depune efort. Deci, vorbim mult de partea relaţională. Dă-ţi voie să fii iubit, dă-ţi voie să scapi de victima interioară, dă-ţi voie să fii acceptat şi să fii fericit/ă. Ai nevoie. Pentru că începutul anului 2022 asta te pune să te gândeşti: Eşti fericit? Faci ceva ce îţi place? Care îţi sunt nevoile?

Balanță/ Ascendent în Balanță - ai de ajustat, de corectat, de reluat nişte situaţii, majoritatea în sânul familiei, respectiv relaţiile cu părinţii, relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei sau poate cu partenerul/a. De asemenea, vei fi preocupat de locuință. Eşti mulţumit? Vrei să schimbi? Vrei să te muţi? Vrei să aranjezi? Vrei să mai cumperi ceva?  Încercaţi să nu vă mai oglindiţi în ceilalţi pentru că nu vă ajută cu nimic în ianuarie. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion - prima parte a lunii este despre cum și de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi. S-ar putea, pe ici, pe colo, să aveţi şi nişte pierderi, dar trebuie să comunicaţi. Şi unde nu vă daţi seama, vor apărea persoane care să vă zică: "Da, am făcut investiţii acolo, da am pus banii la banca respectivă, că era dobânda mai mare". Trebuie doar să spuneţi, să comunicaţi. Nu ţineţi în voi, cum sunteţi foarte închistaţi. Luna ianuarie este bună pentru a cere un salariu mai mare, pentru a renegocia, pentru a cere o primă. Vă ştiţi valoarea, ştiţi ce puteţi şi vreţi să luptaţi, să trageţi cât mai mult.

Mai mult puteți citi pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel