Horoscop. Cum iubesc femeile în funcție de zodia în care s-au născut

Femeile cu multe pisici nu trebuie catalogate ca depresive sau nebune
Horoscop. Lidia Fecioru a vorbit despre cum iubesc femeile în funcție de zodia în care s-au născut.

Berbec – Este soția rival. Bărbatul se luptă cu ea în casă. Are nevoie de un om foarte puternic în viață, ca să țină piept furtunilor din ea. Soțul trebuie să fie bărbat cu ea. Când găsește așa un partener se căsătorește cu el imediat.

Taur – Este soția motivator. Se căsătorește cu bărbați drăguți, amuzanți, pentru că sunt mai distractive. Nu le plac bărbații care sunt terchea-berchea, ci cei de succes. Îi va toca creierii metodic bărbatului.

Rac – Este femeia ideală. Trebuie să le convingi să se marite. Soțul va avea un întreg arsenal – o femeie, frumoasă, deșteaptă, amantă și bună gospodină. Familia pentru ea este cel mai important.

Scorpion – E ca o vrăjitoare. Ea poate suci de cap pe orice bărbat, daca el se va comporta foarte bine cu ea, ea îi va proroci într-un fel să fie bogat și de succes. Ea frumoasă și deșteaptă. Și bărbatul ei trebuie să fie puternic și carismatic.

Săgetător – Ca un camarad de luptă. Se duce cu tine și în apă și în foc. Își caută bărbatul la spatele căruia poate să stea. De multe ori să ai succes cu această femeie trebuie să ai arsenal pentru a-i alunga potențialii pretendenți.

Varsator – Femeia distracției. Îi place spectacolul. Este femeia care nu prea are treabă cu gospodăria. Viața de familie ar trebui să fie plină de distracție. Soțul nu va fi plictisit cu ea, potrivit Spectacola.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel