HOROSCOP chinezesc: 2022, Anul Tigrului de Apă - previziuni pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, face, pentru Spectacol, predicțiile pentru noul an CHINEZESC. 

Previziunile astrologului Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie - HOROSCOP CHINEZESC:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 - Anul aceasta veți avea tendința de a avea succes răsunător în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera carierei și a business-urilor. Să nu uităm că zona sănătății a fost greu încercată anul trecut și anul aceasta poate veni și cu vindecare și găsire de remedii pentru afecțiunile ce v-au necăjit. Este un an în care energia de succes este potențată la voi in zodie. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon sau Bivol pentru o mai mare protecție energetică. Culorile ce vor amplifica această energie de succes sunt: albastru, negru, alb, gri.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009,2021 - În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri, fiind extrem de puternică energia, vă va aduce mai mulți bănuți. Anul acesta sunteți predispuși la maxime reușite în zona de acumulare noi cunoșțințe sau chiar urmând un cu totul nou parcurs, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații noi, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe și Bivol, pentru a maximiza eforturile voastre. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.
Stelele minore ce vă guvernează, vă transmit faptul că mai ales gândirea pozitivă vă va ajuta pe tot parcursul anului, este bine să stați departe de anxietăți și griji. E necesară o bună balanță între muncă și viața personală. 

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010,2022 - Asupra voastră tronează o energie puternică de prosperitate. Sunteți sfătuiți să strângeți ceea ce acumulați. Este posibil să începeți cursuri noi, să practicați noi idei care să va aducă plus de bănuți. Aceștia vă pot ajuta, în ceea ce vă propuneți să faceți pentru viitorul vostru. Încercați să petreceți timp cu nativul Cal pentru a maximiza eforturile. Anul aceasta spre final, posibil să primiți ajutor de la cine nu vă așteptați- sau cineva în secret să va susțină pentru a începe să câștigați mai mult. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a maximiza veniturile în acest an sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 - Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în acest an. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Mistreț, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a diminua energia de ceartă sunt alb, gri, roșu, roz, portocaliu.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 - Anul aceasta se va raporta mai mult la evenimente puternice, pozitive în sfera dragostei și învățăturii. Energia poate rezolva problemele, cu care vă confruntați sentimental, relațional. Veți acumula noi cunoștințe, ce va pot ajuta să câștigați bănuți în plus, a vă reuși proiectele. Puteți reuși să fiți cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioada excelentă să obțineți ce vă doriți pe acest plan. Înconjurați-vă de nativi Șobolan pentru a fi ajutați. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul aceasta pentru a maximiza energia benefică sunt negru, albastru, verde, olive.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel