HOROSCOP: Ce produce Mercur în Scorpion. DESCOPERI pentru fiecare zodie în parte, până pe 24 noiembrie 2021

Ascendentul, horoscop
HOROSCOP: Tranzitul lui Mercur în Scorpion, în perioada 6 - 24 noiembrie, un tranzit scurt, însă cu multe implicații pentru fiecare zodie în parte. Mai ales că, în același timp, avem și Marte și Soare în Scorpion. 

HOROSCOP: Indiferent de zodie, la ce să ne așteptăm când vorbim de Mercur în Scorpion? Mercur este planeta comunicării, se ocupă de procesele mentale, de discuții, de comunicare, atât de comunicare verbală, dar și de cea non-verbală, mimică. Când Mercur tranzitează semnul Scorpionului, ce se întâmplă? Ne imaginăm o persoană născută cu Mercur în Scorpion. În primă fază, este o persoană introvertită, îi place să investigheze, face pe detectivul, nu se mulțumește cu ceea ce vede, ceea ce aude, întotdeauna trebuie să verifice de mai multe ori. Are o intuiție extraordinară, își dă seama de adevărata problemă, este o persoană foarte suspicioasă și reușește să îi convingă pe ceilalți pentru că găsește metode să îmbine cuvintele, astfel încât să obțină ceea ce își dorește, notează astrologul Daniela Simulescu, de la Astrosens.ro.

Trecem la o perioadă în care suntem mai închiși, dar suntem mai închiși cu un rost. Pentru că avem nevoie de siguranță. Mercur în Scorpion nu comunică până nu știe sigur că ale lui cuvinte sunt 'punct ochit, punct lovit'. Efectele însă sunt mult mai vaste și mult mai puternice. 

Mercur în Scorpion. Descoperirile pentru fiecare zodie în parte: 

Berbec (sau cei cu ascendent în Berbec)

Pentru voi, Mercur tranzitează casa a 8-a. Cei care aveți de lămurit situații legate de impozite, de taxe, poate vreți să înființați o companie, poate vreți să rezolvați chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum, Mercur pe aici vă ajută. E adevărat, făcând acel careu cu Saturn, inițial pare greu, dar până pe 24 noiembrie chiar veți afla lucruri de contabilitate, de administrare, de toată zona de comerț, mai ales că la voi casa a 8-a ține și de banii pe care îi faceți cu alții. Deci, dacă aveți rate la bancă, datorii, Mercur vă ajută să aflați lucruri folositoare. 

De asemenea, cu Mercur în casa a 8-a, veți fi atras de tot ce este secret, interzis, dar e o perioadă bună să știți să vă recunoașteți vulnerabilitatea și să comunicați despre acest lucru, mai ales cu partenerul, să vă deschideți. De asemenea, sunt foarte bine aspectate discuțiile despre partea intimă. Totul începe cu o discuție.

Deci, dacă aveți chestiuni legate de impozite, taxe, moșteniri, partaj, firmă, companie, contabili e o perioadă minunată. Dați-i bice!

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Mercur tranzitează casa a șaptea. Ori cunoașteți o persoană, ori discuția cu partenerul se duce altfel - casa a șaptea înseamnă relații și parteneriate - ori luați decizii legate de relațiile în care vă aflați, dar decizii bazate pe niște situații pe care le descoperiți. Dacă vreți să vă cunoașteți partenerul mai bine până pe 24 noiembrie, aveți această posibilitate.

Dacă vreți să luați decizii legate de relații, este un moment bun. Și dacă vreți să cunoașteți pe cineva, Mercur iarăși vă ajută. Ține mult de comunicare, ține de aplicații, de ieșit în oraș, de vorbit. Vă ajută mult la acest capitol. Iar cei care sunt într-o relație, partenerii pot să vină la voi să înceapă tot felul de discuții. În orice caz, până pe 24 noiembrie, chiar vă recomand să  închegați discuții cu persoana iubită, în care să vă descoperiți mult mai bine.

Gemeni (sau cei cu ascendent în Gemeni)

Mercur, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 6-a, casa muncii, casa colegilor. Dacă sunteți atenți, poate aveți un coleg mai vechi cu care nu ați discutat până acum, dar dacă începeți să discutați cu el, vă veți cunoaște mult mai bine și se poate crea o conexiune amicală care vă poate ajuta în anumite proiecte. Nu ați lucrat cu acel coleg sau acea colegă niciodată, dar acum trebuie să faceți asta și o să vedeți că se poate. 

Pe de altă parte, cu Mercur în tranzit prin casa a șasea, este important să și cereți ajutorul și să spuneți că aveți nevoie de ajutor, nu să așteptați să pice din cer. Cu Mercur în casa a șasea descoperiți poate medicii cei mai buni, specialiști, tratamente. Trebuie să fiți curioși, să vă interesați și tot ce descoperiți din zona profesională, obiceiurile pe care le deprindeți acum pe partea de comunicare la locul de muncă vă vor ajuta pe viitor.

Rac (sau cei cu ascendentul în Rac)

Din discuțiile cu copiii descoperiți lucruri la care nu v-ați fi gândit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Pe urmă, Mercur în casa a 5-a vorbește despre romantism, despre poezii, texte, mesaje scrise. S-ar putea să primiți astfel de mesaje sau să scrieți niște lucruri prin care să cuceriți o persoană.

Cu Mercur în casa a 5-a e o perioadă minunată pentru a vă gândi la cum să investiți banii familiei. Când vorbim de casa a 5-a, vorbim și resursele din familie.

Veți descoperi proiecte, lucruri, obiecte în care vreți să investiți.

Deci, discuțiile cu copiii, cu persoana iubită, dar și despre banii familiei sunt foarte importante și tot ce descoperiți, chiar o să vă fie pe plac.

Ce le rezervă Mercur în Scorpion celorlalte zodii, aflați AICI pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel