Horoscop 8 octombrie. Zodia care azi va atrage toate privirile
08 oct, 08:30

Femeie care se uită în oglindă  FOTO: Pixabay
Horoscop 8 octombrie. Scorpionilor li se pare totul greu de făcut azi, iar Racii sunt prea sensibili.

Horoscop 8 octombrie. Previziunile astrologului DC News Daniela Simulescu:

Taur - Vei duce negocieri pe toate planurile. Colegii îți dau peste cap unele proiecte, iar partenerul vrea mai multă atenție din partea ta.

Rac - Vei fi prea sensibil. Colegii vor observa acest lucru și vor încerca să te ajute. Unii membrii ai familiei te plictisesc îngrozitor.

Leu - Vei avea senzația că discuțiile purtate astăzi nu aduc nimic concret sau bun în viața ta. Dar nici nu poți să le eviți pur și simplu.

G Ad:

Fecioară - Dacă nu te vei grăbi, nu te vei mai supăra pe tine din cauza unor cheltuieli. Acestea oricum trebuie făcute, dar nu pe repede înainte.

Balanță - Vei atrage privirile ca un magnet. Recomandarea astrelor este să profiți de acest moment pentru a capitaliza toată popularitatea.

Scorpion - Parcă apropiații și colegii au cerințe prea mari de la tine. Totul ți se pare greu de făcut. Cu greu te vei putea ocupa de sarcinile de la serviciu.

Săgetător - Intrarea lui Venus în semnul tău te va avantaja serios. Dar știi cum este vorba aceea: Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă, potrivit DC News.

 

Ştiri Recomandate

6 alimente banale care pot preveni cancerul
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri