Horoscop 8 august. Zodia care va avea o zi pe placul ei

Bucurie
Horoscop 8 august. Este o nouă Lună Nouă, dar, de această dată, în semnul Leului.

Horoscop 8 august. Previziunile astrologului DC News Daniela SImulescu:

Berbec - Luna Nouă se petrece în casa iubirii și a copiilor. Este o zi nemaipomenită să te întrebi cât de mult te iubești.

Taur - Timpul petrecut cu familia este cel important. Nu contează că vă aveți extraordinar de bine sau nu, ci că sunteți împreună.

Leu - Luna Nouă se petrece în semnul tău, deci ai putea să îți oferi o zi pe placul tău. Indiferent de ceea ce îți zic cei din jur.

Fecioară - Luna Nouă îți va da cheful să te retragi, să meditezi, să îi observi pe cei dragi. Nivelul de energie va fi unul mai scăzut.

Balanță - Compania celorlalți îți va da stări complexe. Pe unii îi vei adora, dar pe alții ai vrea să nu îi mai vezi niciodată în viața ta.

ScorpionFamilia îți pasează mai multe responsabilități. Vei încerca să comentezi sau să refuzi, însă nu vei reuși până la capăt.

Săgetător - Orice drum sau vizită îți va aduce multă veselie. Mai ales dacă ești acompaniat de persoanele cele mai dragi ție.

Mai multe previziuni puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel