HOROSCOP 7 octombrie 2021: Zodiile care vor trebui să se împrumute. Altele au scandal cu partenerul
06 oct, 17:06

Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
HOROSCOP 7 octombrie 2021: Ca să aibă bani pentru ce au nevoie, unele zodii vor trebuie să ceară sau să facă împrumuturi. Altele ar face bine să-și țină gura pentru că vor avea scandal cu partenerul de viață. 

HOROSCOP 7 octombrie 2021: 

Berbec

Berbecii care vor să facă niște investigații medicale ar trebui să înceapă azi. Probabil nu vreți ca cei dragi să știe despre problemele voastre, dar măcar învoiți-vă de la job.

Gemeni

Banii de care Gemenii au nevoie pentru casă lipsesc, dar azi este recomandat să faceți un împrumut sau măcar să începeți procesul.

Rac

Nativii Rac nu prea vor să facă alegeri, însă, vor fi nevoiți, poate chiar legate de mașină. Aici intervine și partenerul de viață cu care este posibil să vă certați pe acest subiect.

G Ad:

Săgetător

Deși Săgetătorii sunt foarte comunicativi, nu vor reuși să obțină resurse pentru proiectele lor. Cel mai bine ar fi să vă bazați pe ce aveți voi de oferit.

Capricorn

Este esențial ca nativii Capricorn să nu se certe cu partenerii de viață, pentru că pot lua proporții conflictele. Subiectul principal s-ar putea să vizeze niște cursuri, studii.

Vărsător

Vărsătorii primesc ajutor financiar de la locul de muncă, dar trebuie să se bazeze pe intuiție dacă au de luat decizii importante, notează astrologul ObservatorNews.ro. 

Pești

Iar Peștii pot semna ceva important, chiar dacă încă nu și-au pus toate ideile în practică.

Peste ce zodii dă joi norocul, aflați AICI.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri