Horoscop 30 octombrie. Zodia care îi va fi testată răbdarea

Job  FOTO: pexels.com
Horoscop 30 octombrie. Taurii pierd timp, Scorpionii nu reușesc să se liniștească.

Horoscop 30 octombrie. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - Trebuie să îți dozezi cât mai bine energia. Marte, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul, deci vei avea momente în care nu vei ști ce să faci.

Taur - Vei pierde mult timp încercând să îi convingi pe alții să se ocupe așa cum trebuie de treburile lor. Partenerul va fi reticent la majoritatea propunerilor tale.

Rac - Relația cu copiii va fi mai dificilă. Pentru ceilalți, s-ar putea ca persoana iubită să vă reproșeze că nu sunteți mai afectuos sau mai atent.

Balanță - Nu vei putea cumpăra chiar tot ce îți dorești. Te vor năpădi multe gânduri legate de stabilitatea ta financiară și te vei preocupa mai mult decât este cazul acest fapt.

Scorpion - Chiar dacă este sâmbătă și ar trebui să fie o zi mai relaxată, nu vei reuși deloc să te liniștești. Momentele de anxietate se vor repeta.

Săgetător - Sentimentul că toată lumea este împotriva ta te va urmări. Însă nu este cazul să și crezi asta. Trebuie să descoperi ce te deranjează cu adevărat.

Capricorn - Nu există predictibilitatea acestei zile. Deci dacă faci o listă cu ce vrei să faci, astrele îți recomandă să fii pregătit de momente neprevăzute.

Vărsător - Nivelul de adaptabilitate va fi serios pus la încercare. Ai vrea să fie o zi simplă, dar din păcate se va demonstra a fi o zi tare complicată, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel