Horoscop 27 decembrie: zodiile care uită repede de spiritul sărbătorilor și se apucă de muncă

Horoscop 27 decembrie. Gemenii încep săptămâna epuizați, Leii se simt confuzi.

Horoscop 27 decembrie. Pe plan astrologic, Venus retrogradă face o conjuncție cu Pluto în semnul Capricornului, iar asta ne face să dorim putere, control și să avem ultimul cuvânt în relații. Astrele ne mai transmit să ne amintim unde am fost prea încrezători și dacă ne-a ajutat cu adevărat.

Berbec - Uiți repede de spiritul sărbătorilor. Și asta pentru că nu poți sta mult fără a munci, fără a te implica într-o competiție.

Taur - Conjuncția lui Venus cu Pluto nu face decât să îți crească încăpățânarea. Din start, le vei spune celorlalți că nu vrei să lași deloc de la tine.

Gemeni - Începi săptămâna epuizat. Nu neapărat fizic. Pur și simplu, tragi de tine să faci orice. Parcă ai un gol interior care nu îți dă pace.

Rac - Așteptările pe care le ai față de cei dragi vor fi dărâmate rapid. Va trebui să te trezești la realitate și să îi accepți așa cum sunt.

Leu - Te vei confrunta cu un sentiment de confuzie. Un singur lucru e cert: ești dornic să muncești, să te simți util și eficient. Ba chiar te vei impune la serviciu.

Săgetător - Astrele îți recomandă să profiți de Marte din plin. Adică să participi la activități sportive, să te apuci de o pasiune sau de ce nu, de investit.

Capricorn - Conjuncția Venus-Pluto îți conferă carismă, magnetism, puterea de a convinge. Depinde doar de tine dacă vei folosi aceste daruri sau nu.

Vărsător - Prietenii vor fi prezenți în viața ta, dar tu nu vei dori să interacționezi cu ei. Oboseala tipică sărbătorilor te va urmări câteva zile.

Mai multe puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel