HOROSCOP 27 APRILIE: Berbec, Taur, Fecioară, Vărsător, Pești. Zodia care are noroc cu banii

Zodia care are azi noroc cu banii. Foto: Pixabay
HOROSCOP 27 APRILIE: Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că Lună plină vizează banii, astăzi. O zodie are șanse mari să câștige bani, iar altele o pot urma, dacă iau decizii înțelepte. 

HOROSCOP 27 APRILIE: E o perioadă când mai mult cheltuim, dar unii vor avea parte și de câștiguri. 

Berbec

Pentru Berbeci, au multe lucruri de făcut și au resurse, pot câștiga bani, dar cumva ziua de azi le atrage atenția asupra unor riscuri financiare.

Taur

La Tauri, în relațiile personale se discută mult și despre bani și fiecare cu ce vine. Poate Taurii nu prea mai vor să dea, înainte de a li se demonstra ce vor primi. Negocieri și negustorii.

Fecioară

La Fecioare, vești bune pe care le așteaptă de la autorități și care pot viza și banii sau un câștig pe care îl urmăresc. Pot primi și vești bune azi, dar e necesar să se mai consulte cu cineva.

Vărsător

Pentru Vărsători, multă activitate pentru care se concentrează și multe actitvități azi care sunt subliniate de Luna plină care le dă și emoții, mai ales dacă ei trebuie să decidă, să anunțe pe cineva ceva. Sunt un pic descumpăniți mai ales de impresia pe care o fac, dar drumul e lung și aduce bani, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu, la Antena 3

Pești

Pentru Pești, Luna plină care se formează azi poate să le aducă discuții legate de bani, mai ales dacă depind de o altă persoană și pot fi un pic emotivi în legătură cu sfaturile pe care le primesc. Dar sunt bune și ar fi bine să țină cont de ele.

Ce cheltuieli fac celelalte zodii și care sunt nativii care au parte de iubire, aflați AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel