HOROSCOP 24 august 2021: O zodie stă pe un butoi de pulbere, alta dă lovitura în BANI!

Zodia care stă pe un butoi de pulbere și care va avea parte de artificii. Foto: Pixabay
HOROSCOP 24 august 2021: Marți, trei ceasuri rele pentru o zodie care stă pe un butoi de pulbere, un conflict e pe cale să izbucnească și să se lase cu artificii. O altă zodie va da lovitura în bani, iar o a treia este pe cale să-și împlinească visele.

HOROSCOP 24 august 2021: 

Berbec

Astăzi puteți căuta modalități de a utiliza resurse terțe pentru a aduce beneficii cuiva. Oricum ar fi, aveți intenții bune de a îmbunătăți viața prietenilor sau familiei. Gândiți la nivel global, dar acționați local. Filosofia și setea voastră de viață vă fac deosebit de atractiv, astfel încât relațiile satisfăcătoare sunt perspicacitate. Visele dvs s-ar putea împlini dacă vă puneți mintea la contribuție.

Rac

Astăzi vă puteți exprima spontan și cu mai multă libertate. Aceasta este o ocazie de neratat. Viața de cuplu va domina și  echilibra nivelul de energie. Arătați-vă așa cum sunteți, explicând în același timp nevoile dvs reale. Veți fi mulțumiți, veți fi plini de farmec și veți pleca în căutarea plăcerii. Dacă sunteți singuri, un prieten vă va prezenta oameni noi. Fiți receptivi la idei noi și veți fi câștigători prin îmbogățirea clară a concepției dvs despre dragoste.

Leu

Astăzi veți observa semne de tensiune crescândă în relațiile din jurul vostru, ar trebui să priviți totul obiectiv și să țineți ochii deschiși. Sentimentele de frustrare te pot face puțin morocănos. Departe de tăcere, există viață în jurul tău. De fapt, progresați într-un ritm rapid și acumulațu succes după succes în munca dvs. Ideile dvs utopice din viața amoroasă încep să vă provoace probleme. Aveți nevoie de răbdare pentru a vă atinge obiectivele.

Balanță

Aceasta este o zi bună pentru bani. Amintiți-vă că adevărata generozitate este ceea ce este necesar. Ar trebui să lăsați pulberea să se așeze de la sine, fără a apăsa nimic. Aceste dificultăți sunt doar temporare. Începeți să vă simțiți obosiți, iar de vină este starea dvs. de spirit. Așa că ieși acolo și distrați-vă! Faceți concesii pentru a menține armonia în relația voastră. Acum este momentul să rezolvați acele probleme mai vechi.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn realizează că s-au îndrăgostit. Se pare că este vorba despre cineva chiar din jurul dumneavoastră. Astăzi, ați putea atrage pe cineva care să vă învețe ceva important. Dorința dvs. de progres vă face să fiți un luptător, Continuați să vă mențineți valorile, pentru că sunteți pe drumul cel bun. Alegeți-vă locul odată pentru totdeauna. Apoi, nu mai gândiți că ceilalți sunt mai buni decât dvs. sau că nu sunteți la înălțimea sarcinii, notează Antena3.

Pești

În pace și liniște totală, veți face planuri care să vă consoleze și să vă facă bine. Nu aveți nevoie de obiective mari. Tot ce trebuie să vă facă să vă simțiți mulțumiți este să vă gândiți la lucruri mărunte, pe care să le poți savura toată ziua. Ar fi frumos să vă schimbați cumva scena și să vă distanțați de rutina obișnuită.

Cum va fi ziua pentru celelalte zodii, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel