HOROSCOP 22 mai. Zodia care trebuie să învețe să fie pragmatică și realistă în privința prietenilor

Oamenii din viața noastră joacă diferite roluri. Foto: Pixabay
Horoscop 22 mai. Taurii trebuie să fie atenți când fac achiziții.

HOROSCOP 22 mai. Previziunile astrologului DC News Daniela Simulescu:

Berbec - Deși este sâmbătă, te gândești des și insistent la planurile pentru viitorul apropiat. Încearcă să nu devii prea preocupat pentru că îi vei stresa și pe ceilalți.

Taur - Astrele îți recomandă să fii atent când mergi la piață sau când faci achiziții online. S-ar putea să te grăbești, să comanzi produsul greșit sau să pierzi bani.

Gemeni - Unele dintre așteptările pe care le aveai din partea prietenilor vor fi dărâmate. Poate este cazul să înveți să fii mai pragmatic și realist în privința lor. 

Rac - Ai vrea ca toți să se învârtă după cum le dictezi tu. Nevoia excesivă de control îți va da mari bătăi de cap. Învață să te relaxezi dacă vrei să dormi.

Leu - Orice discuție purtată astăzi cu partenerul, chiar și una aparent banală, are sens. Ai face bine să fii mai atent la nevoile și rugămințile lui.

Fecioară - Recomandabil este să nu îți faci o listă cu ce ai de făcut astăzi pentru că toate planurile vor fi date peste cap. Cel mai bine ar fi să te lași purtat de viață.

Restul previziunilor pot fi citite pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel