Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: Un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit

Horoscop 2022   Foto: pixabay.com
Horoscop 2022. Predicții astrologice pentru anul 2022. 

Patsy Bennett, medium și astrolog australian de  peste 25 de ani, spune că anul 2022 vine cu mari schimbări, care vor fi mai ușor de gestionat pentru unele semne zodiacale decât pentru altele.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

2022 este un an al schimbărilor pentru tine, așa că fii pregătit să te adaptezi noilor situații. Cele mai mari domenii pe care te vei concentra vor fi finanțele și valorile. Sunteți în proces de reconsiderare a ceea ce - și cine - este cel mai important pentru dumneavoastră. Februarie și ultimele șase luni ale anului ți se vor părea cele mai solicitante, deoarece va trebui să iei decizii cheie care îți vor afecta viața pentru o perioadă de timp. Eclipsele din mai și octombrie vor aduce schimbări considerabile și în relațiile tale. Cei singuri ar putea decide să se angajeze într-o relație, iar cuplurile să ducă relația la un nou nivel.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Uranus va fi în Taur pentru mai bine de patru ani, continuând să aducă schimbări neașteptate și ieșite din comun în viața ta. În 2022, nexusul schimbărilor va fi în principal în zonele comune ale vieții tale, cum ar fi spațiul de acasă, colaborările de la locul de muncă și finanțele comune. Pe de o parte, veți tânji după libertate de mișcare și, pe de altă parte, după siguranță. Va fi sarcina ta să mergi pe linia fină dintre cele două. Eclipsele din mai, octombrie și noiembrie vă vor încuraja să faceți schimbări mult așteptate atât în colaborările personale, cât și în cele de afaceri.

Citește continuarea pe Spectacola și află previziunile pentru 2022 pentru toate zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel