Horoscop 16 septembrie. Zodia care reușește să facă o investiție cu cap

Zodia care are azi noroc cu banii. Foto: Pixabay
Horoscop 16 septembrie. Gemenii se implică și rezolvă o problemă de familie, Vărsătorii pierd controlul.

Horoscop 16 septembrie. Previziunile astrologului:

Taur - Astăzi poți obține mult mai ușor ce îți dorești dacă apelezi la oamenii apropiați. Vei găsi metodele cele mai bune să îi convingi.

Gemeni - S-ar putea ca implicarea ta să ajute la rezolvarea unei probleme din familie. Evită orice formă de superficialitate.

Leu - Astăzi reușești să faci o investiție bine gândită. Cauți mai multe oferte până când o găsești pe aceea cu cel mai bun raport calitate-preț.

Scorpion - Frica de trădare te urmărește deși prietenii tăi nu ți-au greșit cu nimic până acum. Va trebui să înveți să ai încredere.

Săgetător - Relația cu șefii se poate îmbunătăți. Unele proiecte vor depinde de capacitatea ta de a lua decizii. Prietenii au cerințe de la tine.

Capricorn - Trigonul între Soare și Pluto îi va susține pe cei care au examene. O altă calitate a acestui aspect este găsirea încrederii în sine.

Vărsător - Lipsa controlului va fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla astăzi. Greu de crezut, dar vei vedea cum se vor așeza lucrurile, potrivit DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel