Horoscop 14 mai. Zodia care își face curățenie în lista de prieteni
14 mai, 08:29

Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Horoscop 14 mai. Gemenii încep de azi o perioadă profesională interesantă.

Berbec - Va începe o perioadă nemaipomenită pentru a face curățenie în lista de prieteni, atât cea offline, cât și cea online. Și va trebui să accepți ce este toxic în viața ta. 

Gemeni - Profesional începe o perioadă foarte interesantă. Depinde bineînțeles de tine dacă ești dispus să îndrăznești să ceri mai mult ca niciodată de la viață.

Rac - Dezvoltarea personală va deveni baza pentru atingerea oricărui obiectiv, profesional sau personal. Călătoriile și cursurile te vor schimba enorm.

Leu - Banii vor căpăta o altă imagine în mintea ta. Mai ales banii pe care îi împarți cu rudele sau cu partenerul. Vei căuta idei de investiții sigure.

G Ad:

ScorpionNevoia de romantism și afecțiune va crește. Vei căuta să ai o legătură mult mai profundă cu partenerul sau să intri într-o relație. Vei începe să te gândești la copii

Pești - Marele Benefic, Jupiter, este chiar guvernatorul tău. Deci va începe o perioadă în care trebuie să ai grijjă ce îți dorești. Vindecarea va fi cheia pentru tot, fizică și emoțională. 

Restul previziunilor astrologului DC News, Daniela Simulescu, pot fi citite pe DC News.

Ştiri Recomandate

România poate să vândă doze de vaccin COVID
Cum se coace un avocado verde în 2 minute și cum îl păstrezi
De ce să nu folosiți parfumuri când stați la soare
5 cele mai BUNE remedii naturale pentru sforăit
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri