Horoscop 12 ianuarie: confuzie, decizii luate greu sau amânate și multă nevoie de odihnă

Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels
Horoscop 12 ianuarie. Berbecii au o zi confuză, Capricornii visează cai verzi pe pereți.

Horoscop 12 ianuarie. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - Marte este încă sub asediul lui Neptun, deci vei avea o zi destul de confuză. Dacă îți încarci programul, vei reuși să scapi basma curată.

Taur - Sunt posibile multe neînțelegeri la locul de muncă. Nu este cazul să cauți vinovați, ci mai degrabă să accepți situația și să găsești soluții.

Gemeni - Vei fi acuzat că ești prea încăpățânat când tu, de fapt, ai nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie. Ești destul de nesigur astăzi.

Rac - S-ar putea să existe o diferență între ce zic unii colegi și ce înțelegi tu. De aceea, ar fi recomandabil să întrebi orice de două ori.

Leu - Tot aștepți validarea unor persoane cu autoritate, dar adevărul este că nu ai nevoie. Lasă visurile pe altădată, astăzi fii mai practic!

Fecioară - Te gândești de prea multe ori la ceva. Parcă îți place să te sabotezi singur. Încearcă să nu amâni deciziile nu foarte importante.

Balanță - Lipsa aprecierii persoanelor dragi te va supăra. Dar nu o vei primi dacă nu o vei cere. Deci, nu este o zi bună pentru așteptări și speranțe.

Scorpion - Persoana iubită va avea un rol important. Te va sfătui sau se va implica într-o problemă mai veche la care nu ai găsi până acum rezolvare.

Săgetător - Spui multe și nevrute. Dintr-un exces de energie și din dorința de a brava, s-ar putea să îți periclitezi imagina în fața celorlalți.

Capricorn - Visezi doar cai verzi pe pereți. Până și tu vei rămâne uimit de fanteziile tale. Este un semnal că ai nevoie de o pauză. Nu neglija deloc odihna și somnul!

Vărsător - Vei depune eforturi mari pentru a te ocupa de toate activitățile planificate. Nu îți va mai rămâne dispoziția necesară pentru prieteni, potrivit DC News.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel