Greșeala pe care o faci când prepari salată de Boeuf. Chef Florin Dumitrescu arată SECRETUL: E foarte important, altfel o STRICĂM!

Chef Florin Dumitrescu
Salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipsește de pe mesele de sărbători ale românilor. Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a dezvăluit reţeta sa specială și ingredientul secret pe care-l pune pentru un gust perfect. 

Salată de Boeuf, rețetă - Ingrediente

- patru ouă

- 300 de grame de pulpă de vită

-  300 de grame de cartofi

- 150 de grame de morcovi

- 80 de grame de mazăre fiartă

- 80 de grame de gogoșari murați

- 80 de grame de castraveți murați

- 400 ml de ulei de floarea soarelui

- două linguri de muștar 

- o lămâie

Salată de Boeuf, rețetă - Mod de preparare

1. Se pun la fiert carnea și legumele întregi și se lasă la răcit. 

2. Între timp, se pregătește maioneza din două ouă

3. După ce s-au răcit carnea și legumele, se taie în cubuleţe mici.

4. Se amestecă toate ingredientele, apoi se aşează salata pe un platou și se decorează.

Potrivit lui chef Florin Dumitrescu, pentru o salată de Boeuf delicioasă, trebuie să acordăm o atenţie deosebită legumelor în momentul în care le amestecăm.

Citește continuarea pe Astrosens și află care este secretul lui Florin Dumitescu pentru o salată de boeuf perfectă, dar și cum prepară el maioneza în 30 de secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel