Gheorghe Turda, declarații halucinante după ce s-a vindecat de COVID-19

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda s-a vindecat de coronavirus. 

Deși a contactat noul coronavirus și a trecut prin boală, artistul a declarat, la Antena 3, că nu crede în COVID-19. 

"Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare (...) A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu", a spus artistul.

În ciuda faptului că a fost testat pozitiv, Gheorghe Turda a negat, râzând, că ar fi avut SARS-CoV2: "Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem", a mai spus Gheorghe Turda.

Cântărețul a povestit, în decembrie 2020, că a trecut prin momente grele, din cauza coronavirusului, cu toate că acum neagă existența lui. 

„Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine.

Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie.

Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a Gheorghe Turda pentru Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel