Florin Piersic, transferat la Institutul Matei Balș din București. Care este starea actorului

Florin Piersic - FOTO: Captură YouTube@Fain & Simplu cu Mihai Morar
Florin Piersic este adus la București cu un avion SMURD. Care este starea actorului.

Actorul Florin Piersic este transportat marți seară la București cu o aeronavă SMURD pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș".

"În aceste momente, avionul SMURD nr. 1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecţiuni cardiace de la Cluj-Napoca la Bucureşti. La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exerciţiul NATO «Vigorous Warrior 2024», desfăşurat în Ungaria.

În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfăşurare a exerciţiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca. În aceate momente, aeronava se află pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, în procedura de transfer a pacientului către echipajul aeronavei, urmând să decoleze către Bucureşti, unde va preda pacientul", a transmis IGAv.

Transferul a fost solicitat de familia sa, iar în zilele următoare există posibilitatea ca el să fie transferat la un spital din străinătate. Starea sa este stabilă, este conștient și poate comunica. Decizia a fost luată în urma discuțiilor cu medicii de la Institutul Inimii “Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, unde actorul era internat înainte de transfer.

La Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", Florin Piersic va continua tratamentul, care implică administrarea de antibiotice și rezolvarea unei probleme legate de proteza de la genunchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel