Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, de urgență pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu tânăra: „Aveam dureri de cap infernale”

Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina
Liviu Vârciu a trecut prin momente tensionate, după ce fiica lui cea mare, Carmina, a ajuns de urgență pe masa de operație. Tânăra a povestit tot ce s-a întâmplat.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a ajuns pe masa de operație, în urma unor probleme medicale. Tânăra a povestit că avea probleme cu vederea, care îi dădeau dureri groaznice de cap, motiv pentru care a mers la medic. După mai multe investigații, specialiștii au decis că adolescenta trebuie să se opereze de urgență la ochi. Ulterior, Carmina a vorbit pe rețelele de socializare despre momentele grele prin care a trecut.

„Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher. Mulțumesc, Doamne, că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația. A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost.

Am avut senzația că aveam nisip în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată, pentru că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture.”, a explicat fiica lui Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre operația suferită de fiica lui Liviu Vârciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel