Energii negative și blesteme la început de martie. Cum scapi de ele, explică Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a vorbit despre supersitiții la început de primăvară.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că martie e luna care, în popor, se spune că încep să se facă vrăji și blesteme, dar și că acum pot fi anihilat efectul lor. Acesta afirmă că la venirea primăverii, în luna martie, mereu se schimbă energiile - frici, blesteme, dar credincioșii pot anula impactul lor prin spunerea unei rugăciuni dimineața, o rugă puternică pentru ocrotirea casei și familiei. Se mai recomandă să se bea o gură de agheasmă sau să vorbiți cu un preot să facă sfeștanie în casă.

Aceste gesturi se fac atât de orășeni, cât și de cei care locuiesc la sat ca să alunge energiile negative de peste an. Credincioșii, mai amintește numerologul Mihai Voropchievici, obișnuiesc să vină de la biserică cu o lumânare aprinsă ca să ”curețe” casa din punct de vedere al energiei, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel