Dr Teodor Buliga: Chirurgia robotică și afecțiunile în care este recomandată. Interviurile DC News și DC Medical

Dr Teodor Buliga. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Dr Teodor Buliga vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 17.00, pentru a discuta despre chirurgia robotică și patologiile în care este aceasta recomandată.

Dr Teodor Buliga este medic primar în Chirurgie generală și Chirurgie oncologică în cadrul Spitalului Clinic Sanador din Capitală. El vine la Interviurile DC News și DC Medical, ca să explice ce avantaje aduce chirurgia robotică. 

Sanador

Vom afla, printre altele, ce patologii pot fi rezolvate prin chirurgie robotică, când este ea mai bună decât chirurgia clasică sau cea laparoscopică, ce afecțiuni ale peretelui abdominal se rezolvă exemplar prin această metodă chirurgicală, dar și care sunt limitele acesteia. Cât durează astfel de intervenții, care sunt riscurile, dar mai ales care sunt beneficiile pentru pacienți? 

Să nu uităm că Spitalul Clinic Sanador a deschis anul acesta Centrul de chirurgie robotică, având ăn dotare un robot Da Vinci Xi, de ultimă generație. 

Emisiunea Interviurile DC News și DC Medical va fi transmisă miercuri, 9 decembrie, de la ora 17.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News, DC News TV și DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel