Dr Mihai Craiu, mesaj pentru cei care nu cred în COVID: de ce mor tinerii sănătoși. Adevărul despre imunitatea „naturală”

Pacient în secția ATI a Spitalului Rol 2. Foto: ftografie cu caracter ilustrativ - Spitalul Militar Central / Daniel Iancu
Cunoscutul medic pediatru Mihai Craiu explică, aducând dovezi științifice, de ce mor de COVID-19 tinerii de altfel sănătoși. Este un mesaj pentru cei care nu cred în COVID-19. 

„„Mulți „experți” în COVID-19 susțin sus și tare că maladia este un moft și că nu se vaccinează pentru că imunitatea naturală (obținută prin boală) este superioară celei vaccinale.

Articolul de față (publicat în una din cele mai prestigioase reviste științifice din lume) arată existența unor autoanticorpi, ce neutralizează interferonul, în formele grave de maladie cu SARS-CoV-2 (link direct studiu)

90% din cei infectați cu noul coronavirus fac forme ușoare sau asimptomatice. Dar 10% dezvoltă pneumonie și, din aceștia, cam 2%, insuficiență respiratorie gravă.

La început se credea că cei 10% sunt selectați doar din persoanele vârstnice sau având comorbidități. Asta până au început să apară decese la adulții tineri, intubați.

Da, vârsta este importantă! Cel mai mic risc de deces este la copilul <10 ani și crește apoi semnificativ, dublându-se la fiecare 5 ani de viață (link direct studiu)

Cum e cu tinerii ce mor inexplicabil? Unul din principalele mecanisme este o anomalie genetică. Adică acestora le lipsește o parte a genelor responsabile de răspunsul imun corect în fața unei infecții virale. Acești pacienți vor produce autoanticorpi ce blochează „muniția” pe care o folosim în lupta cu virusurile, numită interfenon. Ca și cum un general incompetent ordonă folosirea muniției de antrenament la războiul adevărat.

Concluzia? Acele persoane care mor inexplicabil ca urmare a complicațiilor grave ale COVID-19 nu au o infecție mai severă din cauza SARS-CoV-2 ci au o "strategie" greșită de apărare, producând autoanticorpi ce fac rău propriului organism, blocând interferonul ce ar putea impiedica multiplicarea virusului.

Acest răspuns aberant, cu autoanticorpi, e prezent la ~1 din 5 pacienți cu boală gravă.

Dacă faci boala și ai acest tip de anomalie imună te „sinucizi”. Dacă acești pacienți se vaccinează nu mor deoarece autoanticorpii nu favorizează dușmanul ce s-ar multiplica în corpul lor, pentru că dușmanul NU EXISTĂ!”, a scris dr Mihai Craiu, pe pagina de Facebook intitulată Spitalul Virtual pentru Copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel