Doliu în medicină. Asistentă decedată la Marius Nasta. OFICIAL: Făcuse rapelul la vaccinul COVID cu o săptămână înainte 

Deces,
O asistentă medicală de la Insititutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București a murit. Femeia avea 55 de ani.

O asistentă medicală de la Insitutul „Marius Nasta” din București a murit. Conducerea unității mediclae a confirmat decesul, după ce mai multe întebări au apărut în legăură cu acest deces, surveit la șapte zile după ce a primit doza de rapel. 

„Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie. Doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, arată informarea transmisă de unitatea medicală.

„Cauzele decesului vor fi stabilite de către Istitutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, transmite Ministerul Sănătății. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel