Dietă de vedetă: Cum se menține într-o formă maximă Amalia Enache

Amalia Enache
Amalia Enache a dezvăluit ce dietă ține pentru a avea o siluetă de vis. Alimentele la care a renunțat vedeta TV. 

Amalia Enache, vedeta Pro TV, a dezvăluit cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Chiar dacă perioada pandemiei și sarcina i-au dat câteva bătăi de cap, recent aceasta a dezvăluit că ține post intermitent, mai exact se abține de la mâncare 16 ore pe zi. Amalia Enache spune că are câteva alimente la care nu poate renunța, mai ales cele scoase abia din cuptor. 

„Mă ispitește și mai tare ceva ce nu țin în frigider: tot ce iese din cuptor, pâine, plăcinte, paste al forno, etc. Așadar, cuptorul e problema, nu frigiderul”, a dezvăluit Amalia Enache pentru CIAO.RO. 

Vedeta Pro TV a mai explicat și care sunt alimentele de care nu se atinge, dar și ce fel de post ține pentru a se menține în formă. 

„La mine știu ce funcționează”, spune vedeta.

Citiți continuarea pe Spectacola pentru a afla ce fel de post ține Amalia Enache și care sunt alimentele de care nu se atinge niciodată. Detaliile sunt spectaculoase, iar postul ținut de ea este și alegerea altor vedete. Află despre toate acestea și multe alte detalii, pe spectacola.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel